https://dutcheventorganisers.nl/scripts/fotoboek/html_wrap/unike.php

Over mij

Ik ben Wim-Jaap Veldhuisen.
Live Communication is mijn lust en mijn leven. Bij het organiseren & faciliteren van events, komt het beste in mijzelf naar boven. Ik presteer optimaal onder diversiteit en werkdruk.
Met mijn helicopterview ben ik in staat om van afstand naar het project te kijken, het geheel te overzien en tegelijkertijd naast alle hoofdzaken de details in het vizier te hebben en houden. Een combinatie die in dit vak van groot belang is en voor mijn opdrachtgevers een zeer welkom talent.

Wim-Jaap Veldhuisen
Wim-Jaap Veldhuisen

Sinds 1990 ben ik actief in de branche van Live Communication. Al tijdens mijn studie aan de Haarlem Business School als Project Manager bij ExpoCare. Later als Operationeel- & Projectmanager bij Jaarbeurs Utrecht en sinds 2004 als freelance organisator en concept-ontwikkelaar.
Inmiddels heb ik honderden consumenten-, B2B, vakbeurzen en congressen georganiseerd.

Naast de organisatie van en het adviseren bij beurzen, congressen en een keur aan events ben ik diverse jaren werkzaam bij het faciliteren van producties. Van standbouw, ticketing, elektra-plannen, meubilair, signing tot aan productie en regie van audio, video en licht/LED. Ik ben volledig thuis in het hele arsenaal aan diensten.

Ik ben díe organisator die kan organiseren, inspireren, creëren, produceren en coördineren.
Ik ontzorg mijn opdrachtgevers, creëer realistische concepten waarbij het maximale uit het beschikbare budget wordt gehaald. Ik beschik over een betrouwbaar netwerk aan vaste partners om ieder project aan te kunnen pakken en de verwachtingen van mijn opdrachtgevers te overtreffen.

Mijn missie

Het is mijn missie om die onderscheidende, inspirerende en doeltreffende organisator te zijn die van ieder event een beleving maakt. Ik wil ieder event naar een hoger plan tillen, waardoor u na afloop met een 100% positief gevoel op terugkijkt. En voor u wellicht net zo belangrijk… de deelnemers en bezoekers ook.

Ik werk volgens het principe ‘Samen kom je verder’ en zet mij in om win-win situaties te creëren bij ieder project.

Mijn kernwaarden zijn Ondernemen, Ontwikkelen, Vertrouwen, Actie & Respect.